– hengitä hyvää

-- (otayhteytta.png)  OTA YHTEYTTÄ

Puhelin 09 477 8940 tai
terveysilma (at) terveysilma.fi

VELCO-kuivaushuonejärjestelmä säästää aikaa, rahaa ja energiaa-- kirsi pyykkitupa (032.JPG)

Energiapihi VELCO-kuivaushuonejärjestelmä säästää taloyhtiölle helposti tuhatkin euroa vuodessa. VELCO hyödyntää talon lämmintä käyttövettä, mikä säästää kustannuksia. Lisäksi pyykki kuivuu nopeammin kuin ennen, ja tilat pysyvät aina raikkaina. Lyhyemmän kuivausajan ansiosta useampi taloyhtiön asukas ehtii päivän aikana käyttää kuivaushuonetta. VELCO:n kuivaus- ja energiatehokkuus on tutkittu VTT:n toimesta. 

-- (pyykinkuivauskuva.jpg)

1. Kuivauspuhallin 2. Poistoilmapuhallin 3. Ilmanohjausyksikkö 4. Ripustusjärjestelmä

 

VELCO-kuivauspuhallin hyödyntää käyttöveden lämpöä

-- (VelcoPuhallin.jpg)VELCO HT 400 -järjestelmän kuivauspuhallin kytketään kiinteistön lämpimään käyttöveteen/kiertoon, joten se hyödyntää talon käyttövesijärjestelmässä muutenkin käytettävää kaukolämpöenergiaa. Järjestelmän tarvitsema sähköteho on alle 300 W/h.

Kannattaa siis todellakin tehdä vertailuja VELCOn ja nykyisen kuivausjärjestelmän välillä!

Nopeasti raikasta pyykkiä

Käynnistyksen jälkeen kuivain puhaltaa max. 35°C -asteista ilmaa huonetilaan. Kun huonetilan lämpö on noussut yli 25°C:een, järjestelmän tunnistin käynnistää poistoilmapuhaltimen, joka puhaltaa kostean ilman ulos.

Samalla kuivaushuone saa uutta korvausilmaa ilmanohjausyksikön venttiilin kautta, joka säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan. Korvausilma suodatetaan tilaan laadukkaan FILTRETE™ suodattimen kautta (lisävaruste). Lopputuloksena on aina raikas pyykki – ja raikkaat kuivaustilat.

Laitteisto sammuttaa itse itsensä

VELCO-kuivaushuonejärjestelmän anturi tunnustelee huonetilan kosteutta koko ajan. Kun tilan ilma ja pyykki ovat kuivuneet, laitteisto sammuu automaattisesti. Laitteisto ei koskaan ole turhaan päällä, joten taas säästyy energiaa!

VELCO-ripustusjärjestelmä nopeuttaa pyykin kuivumista

Järjestelmän voit hankkia yhdessä VELCO-kuivauspuhaltimen kanssa tai erillisenä korvaamaan nykyistä ripustusnaruratkaisua.

VELCO-ripustusjärjestelmän vakio-osilla on helppo rakentaa jokaiseen kuivaushuoneeseen sopiva pyykinripustusratkaisu.

-- (KAKSOISVAIJERIT.jpg)

Alumiiniprofiilit toimivat tukevina kiinnityskiskoina pyykkinaruille. Profiili voidaan kiinnittää päätyseinään tai keskelle huonetta vakiomittaisten pääty- ja seinäkiinnikkeiden avulla. Alumiiniprofiili on poikkileikkaukseltaan tukevaa 60 x 60 mm neliöputkea.

Kaksoisvaijeri on muovipinnoitettua teräsvaijeria. Muovitettu vaijeri on helppo kiinnittää kiinnityskiskoon erillisten kiinnikkeiden avulla. Kiinnikkeet pitävät vaijerin kireällä, joten pyykkinarut kestävät pyykin painon löystymättä.            
 
Ilmatila pyykkien välissä nopeuttaa kuivumista. Pyykki on helppo ripustaa kuivumaan vaijereiden yli. Tekstiilit kuivuvat sileiksi ja raikkaiksi molemmilta puolilta.

Pyydä tarjous VELCO-kuivaushuonejärjestelmästä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Teemme mielellämme tarjouksen VELCO-kuivaushuonejärjestelmästä, jolla säästät taloyhtiön sähkölaskussa  ja asukkaiden ajankäytössä. Toimitamme järjestelmän myös asennettuna pääkaupunkiseudulle.

VELCO-ripustusjärjestelmä täydentää kuivaushuonejärjestelmää. Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä kiinteistöihin, joissa VELCO-kuivaushuonejärjestelmä on toiminnassa.