– hengitä hyvää

-- (otayhteytta.png)  OTA YHTEYTTÄ

Puhelin 09 477 8940 tai
terveysilma (at) terveysilma.fi

Referenssit

Velco-venttiileitä on esimerkiksi Helsingissä asennettu moniin erilaisiin kohteisiin.


-- (refe12.jpg)Länsi-Pasila (179 asuntoa)

Kerrostalojen vanhat huonosti toimineet korvausilmaventtiilit vaihdettiin Velco VT-100 venttiileihin, joissa on Filtrete suodattimet. Asennus tehtiin kiviseinässä olleisiin läpivientireikiin. Julkisivun ulkoritilät säilytettiin entisellään.


-- (refe11.jpg)Kruunuhaka (50 asuntoa)

Vanhat ”rautaventtiilit” uusittiin saneeraussarjalla Velco VSR-100. Kadun puoleisten asuntojen läpivientikanaviin asennettiin äänenvaimentimet. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.


-- (refe10.jpg)Jollas (66 asuntoa)

Rivi- ja paritaloihin tehtiin uudet läpiviennit ja asennettiin Velco VLR-100 venttiilit. Julkisivuun asennettu valkoinen ulkoritilä on huomaamaton.


-- (refe7.jpg)

Viikinmäki (32 asuntoa)

Tiiliverhoiltuihin taloihin tehtiin uudet läpiviennit ja asennettiin Velco VLR-100 venttiilit. Kadunpuoleisiin asuntoihin asennettiin äänenvaimentimet. Julkisivussa on käytetty tiilenpunaista ulkoritilää, joka on huomaamaton punatiilisessä seinässä.


-- (refe5.jpg)

Alppila (37 asuntoa)

Rappukäytävien vinttikerroksen poistoilmaventtiilit tarkistettiin ja avattiin ja alaoviin asennettiin tuloilmasäleiköt, jotta ilma vaihtuu myös rappukäytävissä. Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät. 


-- (refe4.jpg)Puu-Vallila (50 asuntoa)

Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.


-- (refe3.jpg) Heikinlaakso (36 asuntoa)

Asuntojen vanhat huonosti toimineet korvausilmaventtiilit korvattiin Velco VT-100 venttiileillä, joissa on Filtrete suodattimet.


-- (refe2.jpg)Munkkiniemi (15 asuntoa)

Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.


-- (refe1.jpg)Yliopiston apteekin talo Mannerheimintiellä (90 asuntoa)

Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla, jossa on Filtrete suodatin. Kadun puoleisten asuntojen läpivientikanaviin asennettiin äänenvaimentimet. Kohde sijaitsee Mannerheimintien varrella, jossa liikenteen äänet piti saada tehokkaasti vaimennettua. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.