– hengitä hyvää

-- (otayhteytta.png)  OTA YHTEYTTÄ

Puhelin 09 477 8940 tai
terveysilma (at) terveysilma.fi

Taloyhtiön ilmanvaihto kerralla kuntoon

-- talo julkisivu (_MG_9397.jpg)

Tutustu referenssikohteisiin tästä
Tutustu helposti asennettaviin VELCO-venttiilin vakioratkaisuihin tästä

-- (pdf.jpg) Huolehdi korvausilmasta -- (pdf.jpg) Tyytyväisten asukkaiden taloyhtiö

Korvausilmaventtiilien asentaminen käy yleensä helposti ja kustannukset ovat vain muutamia satasia huoneistoa kohden. Jos jo nyt tiedät mitä tuotteita tarvitset, voit pyytää kirjallisen tarjouksen osoitteesta terveysilma (at) terveysilma.fi. Voimme helposti räätälöidä taloyhtiölle sopivan tuotekokonaisuuden. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Taloyhtiön tekemälle kertahankinnalle myönnämme tuntuvan hintaedun.

Pääkaupunkiseudulla saatavilla venttiilien asennuspalvelua

Meiltä Terveysilmasta saat kattavat asennuspalvelut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Meidät voi pyytää ilmaiselle arviokäynnille, jossa kartoitamme kohteen ja suunnittelemme tarpeisiinne sopivan ratkaisun ilmanvaihdon parantamiseksi. Asentajillamme on vuosien kokemus ilmanvaihdon parantamisesta, koskien kerros-, rivi-, kuin omakotitalojakin. Lisäksi tarjoamme pyykinkuivausjärjestelmät ja alapohjatuuletusratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Lainaamme myös mielellämme malliventtiilisarjoja esimerkiksi taloyhtiön kokouksiin.

Asennuspalveluita koskevat yhteydenotot pyydämme osoittamaan asennusvastaavallemme:

Juha Teppana
050 564 4113
juha.teppana(a)terveysilma.fi

-- (juha.jpg)

 

Taloyhtiöille suodattimet edullisesti!

Kun tilaat vaihtosuodattimet koko taloyhtiölle samalla kertaa, saat suodattimet huomattavasti edullisemmin. Taloyhtiö voi tehdä Terveysilman kanssa myös suodatintoimitussopimuksen, jolla varmistetaan suodattimien säännöllinen toimitus vuodesta toiseen aina edulliseen taloyhtiöhintaan. Sopimuksen puitteissa Terveysilma lähettää sovittuna ajankohtana taloyhtiön edustajalle vaihtosuodattimet. Suodatintoimitus muistuttaa, että on aika vaihtaa suodattimet. Pääkaupunkiseudulla on saatavilla suodattimien huoneistokohtainen vaihtopalvelu. Filtrete-vaihtosuodattimia on saatavilla myös hyvin varustetuista rautakaupoista.

 

-- (Anna.JPG)

 

VELCO-pyykinkuivausjärjestelmä hyödyttää koko taloyhtiötä

-- kirsi pyykkitupa (032.JPG)Velco-pyykinkuivausjärjestelmä vaikuttaa suoraan taloyhtiön sähkölaskuun säästäen selvää rahaa. Merkittävä säästö perustuu lämpimän käyttöveden hyödyntämiseen kuivausenergian tuottamisessa.

Kuivaushuone pysyy raikkaana, koska Velco-järjestelmä johtaa pyykistä irtoavan kosteuden ulos. Tämän ansiosta pyykki kuivuu raikkaasti ja nopeasti. Hyvä ja toimiva kuivaushuone myös vähentää pyykin kuivattamisen tarvetta asuintiloissa ja tästä aiheutuvaa kosteusvaurioiden riskiä.


Täydellinen Velco-kokonaisuus sisältää käytännöllisen ripustusjärjestelmän, jonka jämäkät tuplavaijerit nopeuttavat pyykin kuivumista. Ripustusjärjestelmää myydään myös erillisenä. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme halutessanne järjestelmän asennettuna.

 

Missä kunnossa kiinteistönne alapohja on?

Kulkeutuuko huoneistoonne ummehtunutta hajua tai epäiletkö asunnossasi radonia? Usein kiinteistöjen asuintilat ovat hieman alipaineisia alapohjaan nähden. Tästä johtuen alapohjasta nousee epäpuhdasta ilmaa rakennevuotoina asuintiloihin. Alipaineistamalla kiinteistön alapohjan ehkäiset epätoivotut rakennevuodot.

Velco APT-laitteisto on tehokas ja taloudellinen tapa alipaineistaa ja kuivattaa kiinteistön alapohja ja pitää se tuuletettuna pysyvästi. Velco APT voidaan asentaa niin rivi- kuin kerrostaloonkin. Se soveltuu muihinkin tiloihin, kuten päiväkoteihin ja kouluihin joissa kärsitään sisäilmaongelmista. APT-laitteiston hinta on asennettunakin vain muutamia tuhansia euroja. Saatavaan hyötyyn nähden puhutaan siis todella pienestä investoinnista.

-- (APTlaitteistopiirros.jpg)