Ajankohtaista

Muutoksia noutomyymälän toimintaan koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi

23.11.2020

Muutoksia noutomyymälän toimintaan koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.  Emme vastaanota asiakkaita toistaiseksi tiloihimme. Noutaessanne ennakkoon tilattuja tuotteita, tilauksenne löytyy sovittuna ajankohtana... Lue lisää »

Tarkista kotisi ilmanvaihdon toimivuus

2.10.2020

Sisäilman laadun kannalta on tärkeää, että ilmanvaihto toimii suunnitellusti. Lämmityskauden ollessa aluillaan, kannattaa ilmanvaihdon toimivuus tarkastaa. Asumisterveyden lisäksi ilmanvaihto vaikuttaa oleellisesti myös rakennuksen... Lue lisää »

Miksi valita alkuperäissuodattimet?

31.3.2020
Terveysilma

Valitsemalla alkuperäiset Filtrete-suodattimet varmistat, että sisäilma on puhdasta ja ilmanvaihto toimii kuten on suunniteltu. Markkinoilla olevat tarvikesuodattimet saattavat näyttää erehdyttävästi alkuperäisiltä suodattimilta... Lue lisää »

TIEDOTE - Muutoksia Terveysilman noutovaraston toimintaan

16.3.2020

Muutamme noutovarastomme toimintatapoja koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi. Olemme toistaiseksi sulkeneet noutovaraston palvelumyymälän ja pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti puhelimitse sekä sähköpostitse. Tuotteiden... Lue lisää »

Kuinka korvausilmaventtiilit tulee sijoittaa?

9.12.2019

Toimiva painovoimainen tai koneellisella poistolla varustettu ilmanvaihto vaatii korvausilmaventtiileitä, joiden kautta johdetaan uutta ilmaa poistuvan tilalle. Korvausilmareitit tulisi suunnitella siten, että ilma pääsee kiertämään... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »