Ajankohtaista

Miksi valita alkuperäissuodattimet?

31.3.2020
Terveysilma

Valitsemalla alkuperäiset Filtrete-suodattimet varmistat, että sisäilma on puhdasta ja ilmanvaihto toimii kuten on suunniteltu. Markkinoilla olevat tarvikesuodattimet saattavat näyttää erehdyttävästi alkuperäisiltä suodattimilta... Lue lisää »

TIEDOTE - Muutoksia Terveysilman noutovaraston toimintaan

16.3.2020

Muutamme noutovarastomme toimintatapoja koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi. Olemme toistaiseksi sulkeneet noutovaraston palvelumyymälän ja pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti puhelimitse sekä sähköpostitse. Tuotteiden... Lue lisää »

Joulun 2019 aukioloajat

20.12.2019

Terveysilma rauhoittuu joulun viettoon 23.12.19 klo 16.00. Olemme normaalisti auki jälleen perjantaina 27.12 klo 8.00. alkaen. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulun aikaa! Lue lisää »

Kuinka korvausilmaventtiilit tulee sijoittaa?

9.12.2019

Toimiva painovoimainen tai koneellisella poistolla varustettu ilmanvaihto vaatii korvausilmaventtiileitä, joiden kautta johdetaan uutta ilmaa poistuvan tilalle. Korvausilmareitit tulisi suunnitella siten, että ilma pääsee kiertämään... Lue lisää »

Sisäilman korkea hiilidioksidipitoisuus on merkki puutteellisesta ilmanvaihdosta

22.11.2019

Sisätiloissa esiintyvä hiilidioksidi on pääasiallisesti ihmisestä lähtöisin ja luokitellaan epäpuhtaudeksi. Kun tarkastellaan asunnon sisäilmaa, toimii ilman hiilidioksidipitoisuus hyvänä sisäilman laadun mittarina. Sisäilman... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »