Referenssit korvausilmaventtiilien asennuskohteista

Velco-venttiileitämme löytyy lukuisista kohteista muun muassa Helsingissä. Korvausilmaventtiilimme sopivat sekä uudisrakentamiseen että saneeraamiseen. Niiden avulla vanhempikin arvorakennus voi saada käyttöönsä uuden ilmanvaihtojärjestelmän – talon ilmeen säilyttäen!

Länsi-Pasila (179 asuntoa)

Kerrostalojen vanhat huonosti toimineet korvausilmaventtiilit vaihdettiin Velco VT-100 venttiileihin, joissa on Filtrete suodattimet. Asennus tehtiin kiviseinässä olleisiin läpivientireikiin. Julkisivun ulkoritilät säilytettiin entisellään.

Kruunuhaka (50 asuntoa)

Vanhat ”rautaventtiilit” uusittiin saneeraussarjalla Velco VSR-100. Kadun puoleisten asuntojen läpivientikanaviin asennettiin äänenvaimentimet. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.

Jollas (66 asuntoa)

Rivi- ja paritaloihin tehtiin uudet läpiviennit ja asennettiin Velco VLR-100 venttiilit. Julkisivuun asennettu valkoinen ulkoritilä on huomaamaton.

Viikinmäki (32 asuntoa)

Tiiliverhoiltuihin taloihin tehtiin uudet läpiviennit ja asennettiin Velco VLR-100 venttiilit. Kadunpuoleisiin asuntoihin asennettiin äänenvaimentimet. Julkisivussa on käytetty tiilenpunaista ulkoritilää, joka on huomaamaton punatiilisessä seinässä.

Alppila (37 asuntoa)

Rappukäytävien vinttikerroksen poistoilmaventtiilit tarkistettiin ja avattiin ja alaoviin asennettiin tuloilmasäleiköt, jotta ilma vaihtuu myös rappukäytävissä. Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät. 

Puu-Vallila (50 asuntoa)

Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.

Heikinlaakso (36 asuntoa)

Asuntojen vanhat huonosti toimineet korvausilmaventtiilit korvattiin Velco VT-100 venttiileillä, joissa on Filtrete suodattimet.

Munkkiniemi (15 asuntoa)

Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.

Yliopiston apteekin talo Mannerheimintiellä (90 asuntoa)

Asuntojen vanhat rautaventtiilit saneerattiin Velco VSR-100 sarjalla, jossa on Filtrete suodatin. Kadun puoleisten asuntojen läpivientikanaviin asennettiin äänenvaimentimet. Kohde sijaitsee Mannerheimintien varrella, jossa liikenteen äänet piti saada tehokkaasti vaimennettua. Julkisivussa säilytettiin vanhat ulkoritilät.