Velco-korvausilmaventtiilit ja Filtrete-ilmansuodattimet

Sisäilman merkitys terveydelle ja hyvinvoinnille on merkittävä. Sisätiloissa viettämämme ajan kasvaessa sen merkitys korostuu entisestään. Terveysilman tuotteilla ratkaiset ilmanvaihdon ongelmakohdat ja hengität taas hyvää ja raikasta sisäilmaa.

Velco-korvausilmaventtiilit sopivat paikkaan kuin paikkaan: kerros-, rivi- ja omakotitaloihin, kesämökille ja saunaan. Niiden ainutlaatuinen, termostaatin sisältävä rakenne säätää ilmanvaihtoa ulkolämpötilan mukaan. Näin sisäilma vaihtuu optimaalisesti vuoden ympäri.

Korvausilmaventtiilimme on yhteensopiva Filtrete-ilmansuodattimen kanssa, joka estää tehokkaasti allergeenien ja haitallisten pienhiukkasten leviämisen asuntoon. Valikoimaan kuuluvat myös ikkunasuodattimet ja venttiilien lisäosat, kuten äänenvaimentimet.

Tuotteitamme käyttävät niin itse kotiaan kunnostavat, kuin ammatikseen rakentavatkin.

Vanhan venttiilin tilalle Velco VSR-tuotekokonaisuudet

Uuteen läpivientiin Velco VLR-tuotekokonaisuudet

Puiseen tuuletusluukkuun Velco VTR-tuotekokonaisuus

Katso jälleenmyyjät  hinnasto

Velco-korvausilmaventtiilit

Terveysilma on myynyt Velco-venttiileitä jo 25 vuotta. Velco-korvausilmaventtiilistä tekee poikkeuksellisen siinä oleva termostaatti, joka säätää venttiililautasen avausta muuttuvan ulkolämpötilan mukaan. Velco käy paikkaan kuin paikkaan: kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon, kesämökille ja saunaan.

Venttiilien saatavilla olevat koot: 80 mm, 100 mm, 125 mm ja 160 mm.

Lue lisää

Filtrete-ilmansuodattimet

Puhdasta ilmanvaihtoa saat laadukkailla Filtrete-suodattimilla, joita voidaan käyttää Velco-venttiilien yhteydessä ja ikkuna-aukoissa. VTT:n mittaukset ovat osoittaneet Filtrete-suodattimien täyttävän F7 -luokan suodattimien erostusasteen vaatimukset. 

Lue lisää

Velco-pyykinkuivausjärjestelmä

Velco-pyykinkuivausjärjestelmä vähentää merkittävästi kiinteistön energiankulutusta perinteisiin kuivaimiin verrattuna.

Järjestelmä ottaa kuivausenergian lämpimästä käyttövedestä. Pesutuvan kostea ilma johdetaan ulos, minkä ansiosta pesutuvan ilma pysyy raikkaana ja kuivissa vaatteissa on hyvä, puhdas tuoksu. Pyykki  kuivuu selvästi nopeammin kuin ennen ja siten mahdollistaa pesutuvan tehokkaan käytön.

Ideaali tuote yhteisöllisempiin asumisratkaisuihin!  Hyödyntämällä taloyhtiön pyykinkuivaustiloja, pysyy kotisi sisäilma parempana. Myös vesivahingon riski pienenee, kun pyykkihuolto suoritetaan asianmukaisissa tiloissa

                 

Velco-alapohjan tuuletus

Alipaineista ja kuivata kiinteistön alapohja Velco-APT -laitteistolla.  Velco-APT -laitteisto puhaltaa epäpuhtaan ilman ulos, jottei sitä nouse ilmanvaihdon mukana asuin-/oleskelutiloihin. 

Samanaikaisesti tilaan johdetaan uutta korvausilmaa ulkoseinässä  olevan erillisen ulkoyksikön kautta. Tämän ansiosta alapohjan tila pysyy myös raikkaana, eikä sisätiloihin kulkeudu hajua ja epäpuhtauksia.

                 

Hormi-imurit

Ekologista puhtia poistoilmanvaihtoon saadaan aikaan hormi-imurilla, joka pyörii tuulen voimalla saaden aikaan ylöspäin nousevan virtauksen poistohormissa.  Helposti toteutettava ja toimintavarma tapa tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa.  Käyttämissämme malleissa on parasta laatua oleva laakerointi. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Saatavilla useita eri malleja.

                 

Korvausilmaventtiilit

Löydä kiinteistöösi parhaiten sopiva malli. Kaikilla Velco-venttiileillä on 10 vuoden takuu!

Tutustu tuotteisiin »

Ilmansuodattimet

Älä päästä epäpuhtauksia pilaamaan kiinteistösi sisäilmaa. Filtrete-suodattimet ovat tutkitusti tehokkaita!

Tutustu tuotteisiin »

Muut ratkaisut

Kuivata pyykit tehokkaasti, pistä hormi-imuri pyörimään ja rakennuksen alapohjan ilmanvaihto kuntoon.

Pyydä tarjous »

Hinnasto

Velco-korvausilmaventtiili on helppo ja edullinen tapa parantaa sisäilman laatua kohteessa kuin kohteessa.

Katso hinnat »